Hovorí sa, že najlepší a najrýchlejší spôsob ako sa naučiť cudzí jazyk je žiť v krajine, v ktorej sa ten jazyk používa. My Vám ponúkame možnosť preniesť si danú krajinu domov. Ako? Prostredníctvom Skype, prípadne Microsoft Teams platformy Vám ponúkame hodiny angličtiny s Kanadskými lektormi online. Hodiny prebiehajú naživo, v reálnom čase. Neučíte sa z videí, ani z online cvičení. Ste v kontakte so živým lektorom, ktorý s Vami komunikuje naživo, priamo opravuje Vaše chyby a usmerňuje Vás. Hodiny sú šité na mieru pre Vás. Sú plne prispôsobené Vašej úrovni, spôsobu učenia sa a cieľom.

Ani teraz keď je vonku čoraz krajšie a vy chcete tráviť viac času na bicykli, v horách, či s priateľmi nemusíte odkladať angličtinu na neskôr. Môžete mať hodiny angličtiny s kanadskými lektormi večer o 21:00, či 22:00 z pohodlia vlastnej obývačky. Okrem toho, že sa zlepšíte v angličtine, dozviete sa niečo nové o krajine za oceánom.

  • Máte strach, že nebudete native speakerovi rozumieť?

Nebojte sa! Naši lektori sú skúsení profesionáli. Veľmi dobre chápu, že pre Vás je to cudzí jazyk. Hovoria pomaly, čomu nerozumiete zopakujú, vysvetlia, prípadne napíšu.

  • Prečo sú hodiny s native speakerom v učení cudzieho jazyka prospešné?
  1. Počúvate naživo 100% pravú angličtinu. To znamená automaticky sa učíte správnu výslovnosť
  2. Výhradne používate angličtinu na hodinách, čo Vás núti rozprávať a automaticky odbúravať strach z rozprávania a taktiež si automaticky zlepšujete schopnosť rozumieť (listening skills)
  3. Gramatické pravidlá angličtiny sa učíte v konkrétnych životných situáciách a konverzačných cvičeniach, nie ako poučku v učebnici. Tým získavate schopnosť myslieť v angličtine a automaticky prirodzene a plynule používať anglický jazyk v rôznych životných situáciách.
  • Ste zaneprázdnení, pracovne vyťažení a nechcete sa zaviazať k pravidelným hodinám angličtiny, lebo sa obávate, že to nebudete stíhať?

Naše hodiny sú flexibilné. Nemusíte sa zaviazať k pravidelnosti. Môžete mať hodiny pravidelne nepravidelne, prípadne len raz začas, ako Vám to vyhovuje. No samozrejme môžete mať hodiny aj každý deň, ak máte na to chuť.

  • Potrebujete jednorázovú pomoc s prezentáciou, prípravou na pohovor, či skúšku?

Zarezervujte si hodinu s niektorým s našich lektorov a dostane sa Vám pomoci z prvej ruky.

Začnite s jazykovou prípravou ešte z domu. Vďaka našim hodinám budete nielen v živom kontakte s anglickým jazykom, no dozviete sa aj mnohé praktické informácie o tom, čo po príchode očakávať a to z pravej ruky.   

Ponúkame native speaker lektorov, ktorí sa budú Vašim ratolestiam venovať zábavnou a interaktívnou formou, takže Vaše deti nebudú mať pocit, že sa učia, len Vás zrazu prekvapia súvislými anglickými vetami so správnou výslovnosťou.   

Tešíme sa na Vás! Učte sa kedy Vám to vyhovuje a odkiaľ Vám to vyhovuje!

Team U-speak!

WordPress Lightbox
Share This